Konfirmationskjoler fra Unique Kjoler

Hos Unique Brude- og Festkjoler har vi et ganske stort udvalg af smukke kjoler til konfirmanden, som du vil få svært ved at finde andre steder. Vi er sikre på, at der er en model til enhver kvindelig konfirmand, uagtet personlig stil og forældrenes budget. Vi synes i al fald selv, at vi har mange smukke konfirmationskjoler, der vil passe til enhver konfirmation.

Vi har de førende mærker inden for konfirmationskjoler

Vi tager altid udgangspunkt i rammerne for den kommende konfirmation, herunder hvad der er forældrenes og konfirmandens fokus. Det kan være kirken, det kan være festen, eller hvor det end skal være at billederne skal tages. Derpå kan konfirmanden prøve de kjoler, som tilgodeser både drømme og ønsker, ligesom vi vil give gode råd omkring valg af den helt rigtige konfirmationskjole.

​Du kan ringe til os på telefon 27 248 248 eller skrive til os på kontakt@uniquekjoler.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du har behov for at komme og prøve de smukke kjoler Vi har gennem tiden hjulpet kommende konfirmander med konfirmationskjoler i Silkeborg, Randers, Viborg og Bjerringbro.

​De nye 2019 modeller er i butikken, men ikke på hjemmesiden endnu.

Konfirmationskjoler

Real silk konfirmationskjoler

Luxus konfirmationskjoler

Lucca konfirmationskjoler

Party line konfirmationskjoler

Carmen konfirmaionskjoler

Claron konfirmationskjoler

Meng konfirmationskjoler

​UNIQUE BRUDEKJOLER OG FESTKJOLER,

Nørregade 86, 8850 Bjerringbro, kontakt@uniquekjoler.dk