Konfirmationskjoler fra Unique Festkjoler

Hos Unique Brude- og Festkjoler har vi et ganske stort udvalg af smukke kjoler til konfirmanden, som du vil få svært ved at finde andre steder. Vi er sikre på, at der er en model til enhver kvindelig konfirmand, uagtet personlig stil og forældrenes budget. Vi synes i al fald selv, at vi har mange smukke kjoler, der vil passe til enhver konfirmation.

Vi har de førende mærker inden for konfirmationskjoler

​Vi har for eksempel eksklusiv ret på det danske mærke Lucca, der er kendt for sin høje kvalitet, det stilfulde design og det enkle udtryk samt de lækre materialer. Men vi har også mange andre førende mærker, og vi rejser selv rundt i Europa for at finde det bedste af det bedste og for hele tiden at have det nyeste inden for kjoler til konfirmanden.

Vi tager altid udgangspunkt i rammerne for den kommende konfirmation, herunder hvad der er forældrenes og konfirmandens fokus. Det kan være kirken, det kan være festen, eller det kan være billederne, herunder der, hvor billederne skal tages. Derpå kan konfirmanden prøve de kjoler, som tilgodeser både drømme og ønsker, ligesom vi vil give gode råd omkring valg af den helt rigtige kjole.

​Du kan ringe til os på telefon 27 248 248 eller skrive til os på kontakt@uniquekjoler.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du har behov for at komme og prøve de smukke kjoler Vi har gennem tiden hjulpet kommende konfirmander i Århus, Viborg og det øvrige Midtjylland.

Konfirmationskjoler

Lucca konfirmationskjoler

Luxus konfirmationskjoler

Real silk konfirmationskjoler

Party line konfirmationskjoler

Carmen konfirmaionskjoler

Claron konfirmationskjoler

Meng konfirmationskjoler

​UNIQUE BRUDEKJOLER OG FESTKJOLER,

Nørregade 86, 8850 Bjerringbro, kontakt@uniquekjoler.dk