Lucca konfirmationskjoler hos Unique Brude- og festkjoler

Hos Unique Brude- og Festkjoler har vi et stort og varieret udvalg af kjoler til konfirmander, og her kan du blandt andet finde de helt særlige Lucca konfirmationskjoler. Denne kjole vil gøre enhver konfirmand til en ægte prinsesse til konfirmationen.

Hollywood Star eller Coco Couture kollektioner fra Lucca

Lucca byder især ind med sine to nye 2016 kollektioner, der er Hollywood Star og Coco Couture. Alle kjolerne er kendetegnede ved det særlige danske design, der vil gøre enhver konfirmandinde til festens naturlige lyspunkt.

Derfor er vi glade for at have eksklusiv ret på det danske mærke, der i det hele taget er kendt for sin høje kvalitet, sit stilfulde design og sit enkle udtryk samt sine lækre materialer. Vi har naturligvis også mange andre førende mærker i en lang række smukke designs.

Vi tager et naturligt udgangspunkt i rammerne for den kommende konfirmation. Derpå kan konfirmanden prøve de forskellige kjoler fra Lucca, der tilgodeser både drømme og ønsker. Vi byder samtidig ind med gode råd omkring valg af den helt rigtige kjole til konfirmanden.

Konfirmanden kan prøve Lucca kjoler om torsdagen

​Vi holder åbent for at prøve Lucca kjoler hver torsdag​ fra kl. 17 til kl. 20. Du kan ringe til Unique Brude- og Festkjoler på telefon 27 248 248, eller du kan skrive til os på kontakt@uniquekjoler.dk, hvis du har noget at spørge om, eller hvis I ikke kan komme torsdag eftermiddag. Vi har hjulpet flere kommende konfirmander i blandt andet Århus, Viborg eller det øvrige Midtjylland.​

​UNIQUE BRUDEKJOLER OG FESTKJOLER,

Nørregade 86, 8850 Bjerringbro, kontakt@uniquekjoler.dk