Spørgsmål og svar om Corona pandemien

Corona bliver ved med at skabe problemer her i Danmark og det betyder dsv. at der er mange der har fået udsat deres konfirmation igen i år. Her under kan du læse de mest stillede spørgsmål.

Hvis din konfirmation er udsat og du har købt din drømme kjole hos os, så vil jeg lige fortælle hvad dine muligheder er. For det første skal det siges at jeg sidste år byttede under 5 kjoler ud af flere hunredede.
Men hvis du er bange for om din kjole kan passe dig til den nu nye dato, er du altid velkommen til at aftale en tid også ser vi sammen på det imens du prøver din kjole. Det kan rigtig tit give lidt ro at der kommer nogle andre øjne på. Skulle kjole mod forventning være for lille, så er der et par forskellige muligheder.
Du må ALTID bytte din kjole til en anden i butikken, er den nye kjole dyrere ind den kjole du vil bytte med skal du betale rest beløbet. Er kjolen billigere kan du enten vælge noget tilbehør for pengene eller få et tilgodebevis. Kan du ikke finde den kjole du søger, eller finder en som du gerne vil have i en anden str. så kan det i 80% af tilfældene lade sig gøre at få en ny kjole hjem, men så skal man betale 50% af prisen også beholder man så begge kjoler. Dette er en særaftale og kan kun lade sig gøre i forbindelse med udsættelse af konfirmationen.

Vi ser jo gerne at kjolerne bliver bestilt i god tid, men skulle det ske at man er i sidste øjeblik kan der komme en ny kjole hjem på 3 uger. ellers er den normale leveringtid 8 uger +-.

Du kan altid bytte din kjole til en anden i butikken, det gælder både hvis du er vokset ud af din kjole eller hvis du bare vil have en anden.

Du kan desværre ikke få dine penge tilbage, men vi vil gøre alt hvad vi kan for at gøre dig tilfreds. Tøv ikke med at kontakte os, vi vil rigtig gerne hjælpe.

Ja det kan du, skriv en mail på kontakt@uniquekjoler.dk Her skriver du hvilken kjole du ønsker samt str. så sender vi dig en faktura/bestilling retur. Er du i tvivl om noget så ringer du bare på 27248248.

Hvis din kjole er blevet for lille så kom ud til mig så jeg kan se dig i den, her laver vi en plan for hvad vi skal gøre. Husk at vi skal aftale en tid inden du kommer så jeg har tid til at hjælpe dig.