Brudekjoler

Unique Kjoler

Brudekjoler i mange flotte varianter

Du kan finde de flotteste brudekjoler hos os hos Unique Kjoler, hvis du ønsker det bedste til dit bryllup. Dertil kommer, at vi kan tilbyde at åbne hele butikken kun for dig, så du kan finde den perfekte kjole i ro og mag.

Find brudekjoler i enhver stil fra hele Europa

Vores unikke udvalg kommer fra hele Europa. En gang om året rejser vi selv rundt for at finde nye flotte, smarte og elegante modeller. På denne måde har vi hele tiden noget for enhver smag, uagtet det skal være i klassisk eller moderne stil.

Du kan også finde brudekjoler plus size, ligesom du kan finde en brudekjole, der er specielt velegnet til et rådhusbryllup. Hvis du skal have et kirkebryllup, så har vi brudepigekjoler, så du og brudepigerne kan ankomme til kirken med stil.

Kvaliteten er i højsædet hos os, og vi garanterer, at du kan finde en brudekjole, der både sidder og passer helt perfekt. Vi forhandler kjoler fra førende mærker som blandt andet Ladybird, Eglantine, Lilly, Beautiful Bride og mange andre. Prislejret er omkring 6.000-11.000 kroner

Bestil tid til at finde den helt rigtige brudekjole

Det er vigtigt, at du bestiller tid, når du skal finde en brudekjole i vores forretning i Bjerringbro. Derved kan vi kan give den gode service, som kendetegner Unique Kjoler. Du kan bestille tid på telefon 27 248 248 (bedst efter 16), men du kan også booke online her. Vi har gennem tiden hjulpet mange kommende brude i Silkeborg, Randers, Viborg og omegn.

Der tages forbehold for udsolgte modeller og størrelser, ligesom der kan være nye brudekjoler, som endnu ikke er kommet på hjemmesiden.