Gode råd når du skal vælge kjole

Hos Unique skal du bestille tid. Det sikrer dig fred og ro, grundig betjening og professionel rådgivning, når du skal træffe det store valg. Vi afsætter god tid – ca. 1½ time.

Det er vigtigt, at du finder den model, der passer til dig, din krop og dine ideer. Hos Unique får du kyndige råd og vejledning til hvilken model, der passer til netop dig.

Tag evt. én eller to personer med, som kender dig godt. Det kan være en veninde, din søster eller mor. Det vigtigste er, at vedkommende vil prøve at se objektivt og ærligt på dig i kjolerne.

Du ved endnu ikke, hvad der klæder dig bedst. Brudekjoler er naturligvis noget helt særligt og anderledes end al anden beklædning. Du overraskes måske af, at det er en helt anden slags kjole, end den du havde ventet, der klæder dig.

For at opnå gode resultater i din søgen efter den rigtige kjole, er det vigtigt, at du tager dig god tid. Man bliver udmattet og ukoncentreret af at besøge 3-4 forretninger og prøve rigtig mange kjoler på én dag. De færreste kan rumme så mange indtryk på en gang.

Det er en god ide at komme i god tid før brylluppet. I butikken har vi rigtig mange kjoler at vælge imellem, men det kan være, at vi skal bestille kjolen hjem til dig i en anden størrelse end den, vi har i butikken. Da vore brudekjoler leveres fra udlandet – Frankrig, Sverige, Tyskland, Holland, USA m.fl. – er leveringstiden ca. 8-12 uger.

Hvis du selv opbevarer din kjole (vi kan også opbevare den for dig), så lad være med at falde for fristelsen til at prøve kjolen ind imellem. Ud over at kjolen hver gang bliver nusset og mindre frisk, mister den også lidt af sin magi…

Med en kjole fra Unique Brude- og Festkjoler bliver du en helt speciel brud. Uanset alder og størrelse vil du stråle på din store dag.

Book tid til personligt møde

Når du booker en tid, har du hele udvalget for dig selv, så du i ro og mag kan udvælge lige præcis den kjole du holder mest af. Under kyndig vejledning fra vores professionelle personale