Kan jeg blive smuk til mit bryllup

Unique Kjoler

Du hører kirkeklokkerne i hoved og glæder dig til dit drømmebryllup, et bryllup med den perfekte brudekjole til dig. Men hvor skal man starte med at lede efter sin brudekjole.

De fleste ville nok starte med at søge på nettet, det kan også være et godt sted at starte, for at blive inspireret af alle de mange forskellige bryllupskjoler der er.

Men kære kommende brud, det kan være svært at se på et billede hvordan brudekjolen vil sidde på din figur, derfor er det eneste rigtige at gøre, er at komme ud til mig i Unique kjoler.

Her hos mig i Unique kjoler får man ro og vejledning til at finde drømme brudekjolen. Når du og dine nærmeste kommer her, vil i blive budt velkommen ind i hyggelige omgivelser hvor der er plads til alle og jeg mener alle.

For mig er det nemlig meget vigtigt at uanset om du er den ene eller den anden figur, så kan du få en brudekjole. Jeg vil altid lytte til dine ønsker og det du drømmer om, men jeg vil også vise dig modeller som du måske ikke selv havde tænkt på.
Det gør jeg fordi jeg tit kan se, at lige den model vil være rigtig flot til dig. Du vil finde et bredt udvalg af forskellige brudekjoler og du må prøve så mange du vil.
Jeg har kjoler fra str.34 til 56 hjemme, så om du er høj lav tyk eller tynd, så har jeg brudekjolen til dig. Jeg prøver at ligge på et prisleje på 6500-11000kr, det er mange penge, det er det, men nu er jeg selv gift og for mig er min brudekjole noget helt særligt og det er jeg sikker på at den også bliver for dig.

Til dig som syntes det er svært at skulle ud og prøve brudekjole, jeg ved du er derude og jeg lover dig at gøre din bekymring til skamme, jeg kan om nogen sætte mig i dit sted, jeg er en str. 48/50 og da jeg skulle købe min brudekjole var jeg meget bekymret for, om sådan nogle brudekjoler nu kunne sidde flot på så tyk en kvinde som mig. Nogle dage før jeg havde planer om at tage til et udsalg, fortalte jeg min veninde at jeg skulle ud og se på brudekjoler, ingen andre viste det og det var der en grund til, jeg skulle ikke stå til grin der foran min familie og veninder fordi jeg var for tyk til sådan nogle brudekjoler.

Min veninde insisterede på at hun ville med og man ved jo at når flot insisterer så er der ikke noget at gøre. Dagen kom og jeg hentede min veninde, vi kom ud til Unique kjoler og her mødte jeg Ea som tog rigtig godt imod os og hun viste mig lidt brudekjoler som jeg kunne prøve.

Jeg startede med at prøve den første og ved du hvad den var for stor, for stor???

Jeg var helt i chok tænk at en brudekjole kunne være for stor til mig og det stoppede ikke her hun hev den ene kjole efter den anden ind som passede mig, jeg var SÅ lykkelig, tænk at jeg havde mulighed for at vælge den kjole jeg ville have.
Jeg havde faktisk en ide om at jeg skulle have en blondekjole, altså med blonde over alt, men da jeg fik den på kunne jeg godt se, at det nok ikke lige var brudekjolen til min krop selv om den passede mig.

Nej jeg skulle nok have noget med nogle draperinger, du ved de folder på maven, sådan en brudekjoler er nemlig en god ide til en plus size pige. Til sidst stod valget imellem 2 kjoler, den ene var i et dejlig rart stof og den anden var en klassisk brudekjole i satin og satinen vandt.