Konfirmationskjoler fra Unique Kjoler

Husk altid at booke tid inden du besøger os, så vi kan nyde den gode servise vi er kendt for.

Vi har kjoler til alle piger fra størrelse 28 til 54

Hos Unique Brude- og Festkjoler har vi et ganske stort udvalg af smukke konfirmationskjoler til konfirmanden, som du vil få svært ved at finde andre steder. Vi er sikre på, at der er en model til enhver kvindelig konfirmand, uagtet personlig stil og forældrenes budget. Vi synes i al fald selv, at vi har mange smukke konfirmationskjoler, der vil passe til enhver konfirmation.

Vi har de førende mærker inden for konfirmationskjoler

Vi tager altid udgangspunkt i rammerne for den kommende konfirmation, herunder hvad der er forældrenes og konfirmandens fokus. Det kan være kirken, det kan være festen, eller hvor det end skal være at billederne skal tages. Derpå kan konfirmanden prøve de kjoler, som tilgodeser både drømme og ønsker, ligesom vi vil give gode råd omkring valg af den helt rigtige konfirmationskjole.

​Du kan ringe til os på telefon 27 248 248 eller skrive til os på kontakt@uniquekjoler.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du har behov for at komme og prøve de smukke kjoler Vi har gennem tiden hjulpet kommende konfirmander med konfirmationskjoler i Silkeborg, Randers, Viborg og Bjerringbro.

Showing 1–16 of 78 results

Konfirmations Buksedragt Lilly 7925

DKK 2.299,00

Buksedragten fra Lilly er super flot med den smukke blonde som er på hele overdelen, underdelen er behagelig og blød at have på. Dragten lukkes med lynlås. Buksedragten er hvid og kan fås i flere størrelser.

OBS: kun tilbage i str. 36 og kan ikke genbestilles

Tilføj til prøverum
Tilføj til prøverum

Konfirmationskjole Alma Alberte

DKK 1.900,00

Super sød konfirmationskjole med store flotte blonder. Kjolen har en lidt bred åbning ved skulderne, som gør den rigtig elegant. Den bliver lukket med en lynlås og går højt op bag på. Denne kjole ville passer godt sammen med et par fede sneakers og en smart jakke. Vi har et stort udvalg af det hele i butikken.

Tilføj til prøverum
Tilføj til prøverum

Konfirmationskjole Arizona

DKK 1.887,20

Smuk konfirmationskjole med draperet chiffon ved barm og løst hængene chiffon som underdel – kjolen er enkel og falder rigtig flot. Der er lynlås lukning i ryg og en smuk broche under barm – der er flytbar eller aftagelig.

Tilføj til prøverum
Tilføj til prøverum